Lesaanbod

De Lessen bij de Sound Community zijn geschikt voor kinderen (vanaf 7 jaar) en volwassenen.

We geven privélessen, maar duolessen zijn ook mogelijk.

Drumles

Amsterdam & Rotterdam

Leuke, moderne en uitdagende drumlessen met snel resultaat.

Gitaarles

Amsterdam & Rotterdam

Altijd al willen rocken met je gitaar! Onze docenten leren je de fijne kneepjes van het vak.

Keyboardles

Amsterdam & Rotterdam

Mooie melodielijnen spelen en rocken op stoere synthesizers!  Dat kan bij ons! Je leert piano spelen en hoe je dat kan toepassen in een band.

Saxofoonles

Amsterdam & Rotterdam

Wie zou nou niet zo’n gave saxofoon-solo willen kunnen spelen? Meld je aan bij ons en ontdek dit fantastische instrument!

Trompetles

Amsterdam & Rotterdam

Een trompet kent iedereen! Die hoge mooie noten! Die pik je er altijd uit. Geef je op en leer alles over trompet spelen!

Bandles

Amsterdam & Rotterdam

Uniek bij ons! Bandles! Na 1 à 2 jaar privéles bij ons, is er de mogelijkheid om mee te doen aan de bandlessen. Je krijgt dan maandelijks bandles samen met je medeleerlingen.
Onze bandcoaches begeleiden de lessen.  Ons doel is dat de leerling ervaring krijgt met samen spelen. De bandjes mogen jaarlijks optreden bij onze voorspeelavonden!

Zangles

Rotterdam

Naast onze eigen zangdocent werken we ook samen met een docent van Vocal Center die les bij ons geeft. Voor zangers en zangeressen met passie voor zingen en die het optimale uit hun stem willen halen! Voor iedereen geschikt, van kinderen tot volwassenen. We proberen onze zangleerlingen ook klaar te stomen om te zingen in onze bandjes (zie bandles).

Singer-songwritingles

Rotterdam

Altijd al je eigen liedjes willen schrijven en opnemen? Dat kan met onze cursus Singer-songwriting onder begeleiding van Dennis Kolen.

Proefles aanvragen