Docenten

Het docententeam van de Sound Community bestaat uit gedreven, professionele popmusici met veel podiumervaring. Voor ons team is het belangrijk dat de leerling plezier beleeft aan het maken van muziek.

Alexander Bergmann

Drums
Amsterdam & Rotterdam

Oprichter van Sound Community.
Band: HHB international
Opleiding: Rockacademie, Tilburg

Alexander is een strakke drummer en een teamplayer. Hij vindt het belangrijk dat het gezellig is in zijn band, want zo kan je beter muziek maken.  Met deze gedachte geeft hij zijn drumlessen.

Roy Gielesen

Drums
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2013.
Bands: o.a. Loque, Ming's Pretty Heroes en Marutyri
Opleiding: CODARTS Popacademie, Rotterdam

Roy is een getalenteerde drummer die veel optreedt in binnen- en buitenland. Hij geeft les met passie en energie en zorgt ervoor dat zijn leerlingen worden uitgedaagd.

Dennis Kolen

Gitaar & basgitaar, Singer-songwriting cursussen
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2012.
Bands: Dennis Kolen (Singer-songwriter), Simon and Garfunkel Acoustic en HHB international.

Dennis is naast gitarist, een singer-songwriter en heeft al 11 solo-albums uitgebracht.  Hij treedt regelmatig op. Hij geeft zijn leerlingen veel ruimte om aan te geven wat ze willen leren.

Mark Snijders

Keyboards, DJ en Producing
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2012.
Bands/acts: Play me a memory, Bikini Blues Band, etc.

Mark is naast toetsenist, ook producer en heeft een aantal hits op zijn naam staan in binnen- en buitenland.  Hij is creatief, zeer muzikaal en brengt dat graag over aan zijn leerlingen.

Joren Sterk

Gitaar
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2015.
Bands: The Pendulum's motion, Out of Control en Abee
Opleiding: CODARTS Popacademie, Rotterdam
  
Joren is een veelzijdig gitarist en speelt in verschillende bands. Hij is een bevlogen docent en leert zijn leerlingen moderne popliedjes te spelen.

Max

Max Groenen

Trompet
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2016.
Bands/acts: Hermes House Band, MTM Hornsection, Sheets4Horns,etc.
Opleiding: Conservatorium, Haarlem

Max is een podiumbeest en is regelmatig op de nederlandse poppodia te vinden.  Naast het lesgeven is hij een ondernemer en heeft hij Sheet4horns opgezet.

Mick

Mick Temmink

Gitaar
Rotterdam
Geeft les bij de Sound Community sinds 2019
Bands: Chris Alain, MYCA

Gitarist/producer Mick Temmink studeert aan het conservatorium in Haarlem. Ondanks zijn jongeleeftijd heeft hij al het podium gedeeld met Ali B en Brownie Dutch, Shirma Rouse, Jennie Lena en Charly Luske. Naast optreden in live-bands van Chris Alain en MYCA produceert hij ook graag zijn eigen muziek.
Pieter Ubbels

Pieter Ubbels

Saxofoon
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2017
Bands/acts: o.a. Docktail, Subes, Dope gezinde gemeente (Pierre van Duijl), HHB international
Opleiding: Conservatorium, Rotterdam

Pieter is een waanzinnige saxofonist met veel ervaring. Hij treedt al jaren op in binnen en buitenland. Hij kan leerlingen leren hoe het is om saxofonist te zijn in een band. Pieter heeft geduld met zijn leerlingen en creëert een fijne sfeer in de les.

Jasper Courtens

Drums
Amsterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2015.
Bands/acts: Latoya London, Rita Zipora, Michelle Courtens, en vele anderen. Drummania.nl
Opleiding: Musicians Institute, Los Angeles (USA)

Jasper is creatief en is altijd zeer positief. Hij heeft gestudeerd met de beste drummers van de wereld op het beroemde Musicians institute in Los Angeles (USA). Al zijn kennis en ervaring heeft hem gemaakt tot wat hij nu is. Een topdrummer, die leerlingen kan inspireren.

Misha Wong

Misha Wong

Zangles
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2018.
Bands: Mayín
Opleiding: CODARTS Popacademie Rotterdam

Misha Wong; een muzikant met twee benen in het vak. Naast performer ook zangdocent. Ze is onze zangdocent, maar kan ook helpen met begeleiding op gitaar en piano. Als klein kind begon ze met muziek maken en ze is die drive nooit verloren. Ze wil het graag overbrengen aan haar leerlingen. Misha is afgestudeerd aan het conservatorium in Rotterdam.

Nicole van Hulst

Nicole van Hulst

Zangles
Rotterdam, locatie Oostzeedijk 240

Geeft les bij Vocal Center sinds 2016
Bands/acts: o.a. dinnershows en backing vocals bij diverse artiesten in Nederland. Zangeres in band 'de Coronas'
Opleiding: Dutch Academy of Performing Arts en opleiding tot vocal coach bij Vocal Center
Genre: pop, rock, jazz en musical.

Nicole is een all-round zangeres/artiest en deelt graag haar ervaringen om haar leerlingen verder te helpen met zingen. Het maakt niet uit of je beginner of professional bent. Leerlingen coachen, enthousiasmeren en verder helpen, is wat ze het allerliefste doet. Kijk voor meer informatie op www.vocalcenter.nl

Nicole van Hulst

Willem ’t Hart

Piano/keyboards
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2018.
Bands: o.a.Lady Shaynah
Opleiding: CODARTS Popacademie (Rotterdam) & Het Utrechts Conservatorium

Willem is cum laude afgestudeerd van het conservatorium van Rotterdam. Hij is een gespecialiseerd toetsenist (Piano, hammond, synthesizers) en beheerst de stijlen pop, rock en jazz. Hij treedt door het hele land op met verschillende bandjes. Willem beschikt over veel talent en enthousiasme en kan leerlingen alles leren over diverse toetsen instrumenten (van piano tot synthesizers).

Loes Worm

Zang
Amsterdam

Geeft les bij Vocal Center sinds 2018
Bands/Acts: Backing Vocalist Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Zangeres in Musical/Theaterproducties bij Stage Entertainment; Cabaret, My Fair Lady, Evita, Kruimeltje, Les Misérables, Mamma Mia, Billy Elliot.
Opleiding: Hoge school voor de Kunsten, Tilburg (2002-2006) en opleiding tot Vocal Coach bij Vocal Center
Genre: Pop, Musical, Nederlandstalig (tekstinterpretatie)

Loes heeft de afgelopen 10 jaar in grote musical/theaterproducties gezongen en is tevens backing vocalist geweest. Loes kenmerkt zich door haar perfectionisme en streeft ernaar om het maximale uit de stem te halen d.m.v. Vocal Essence. Mede dankzij haar zang, acteer en theaterervaring, weet ze met veel enthousiasme de performance van een vocalist naar een hoger level te tillen. Ben je professioneel zanger/zangeres, zing je in een band of sta je in een muziek/theaterproductie? Of ben je amateur en houd je van zingen? Wil je jezelf ontwikkelen of wil je een auditie voorbereiden? Schroom niet en kijk op haar website.

Cis Kroezen

Cis Kroezen

Gitaarles
Amsterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2018
Bands: TRAUDES
Opleiding: Conservatorium Haarlem

Cis Kroezen is een afgestudeerde gitarist van het Conservatorium. Hij treedt veel op met verschillende projecten én zijn band TRAUDES, waar hij gitarist en songwriter voor is. Zijn liefde voor muziek wil hij graag delen met aanstormend talent.

Hans van der Meer

Hans van der Meer

Piano / keyboard
Amsterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2018
Bands: ReCover. Party Mood en GoMuteOpleiding: Conservatorium Haarlem (popafdeling)

De toetsenist Hans van der Meer (1994) is in 2017 afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem, richting Pop/Sessie, waar hij les kreeg van Jan-Peter Bast, Nol Sicking en Coen Molenaar. Hij speelt bij drie bands, ReCover, Party Mood en GoMute en is de vaste begeleider voor twee kerkkoren in Diemen, namelijk bij het Allegriakoor en het Hagunnankoor. Daarnaast is hij werkzaam als docent, arrangeur, sessiemuzikant en producer.

Edoardo Liberati

Edoardo Liberati

Gitaar
Rotterdam

Geeft les bij de Sound Community sinds 2019
Bands: Liberati Quartet, Like Minds.

Edoardo Liberati is een Italiaanse gitarist (spreekt vloeiend engels) en is componist. Het componeert en speelt oa. voor zijn eigen band “Liberati Quartet (Erasmus Jazz Prijs, winnaar 2017 editie) en de band “Like Minds”. Hij is afgestudeerd aan het Rotterdam Conservatorium (richting Jazz). Naast zijn band activiteiten is hij een gepassioneerde docent, die beginners en gevorderden kan helpen met het leren van gitaar, zowel akoestisch als elektrisch.

Proefles aanvragen